VERDEN

RETURN TO THE BREATH

CLEANSE. CARE. BEGIN AGAINVERDEN


Med reference til det danske ord ‘verden’ og ‘jorden’ er VERDEN et naturligt duftmærke til bad, krop og hjem grundlagt af Charlotte Semler og Arabella Preston - teamet bag VOTARY Skincare. VERDEN er en serie af luksuriøs hand and body wash, hand and body balm, duftlys, diffusere, badeolier og håndcremer.


VERDEN er inspireret af naturens centrale rolle i Charlottes danske barndomsminder. Da hun vendte tilbage til familiens strandhus i 2018 efter årtier væk, indså hun, at det var fordybelsen i den uforanderlige natur - vand, landskab og duft, lige så meget som det endeløse danske sommerlys - der bragte hende tilbage til lykken.


Skønheden ved dufte ligger i glæden ved minderne og de følelser, de fremkalder. At indånde luft med naturlige dufte genetablerer vores forbindelse til naturen og vores plads i den. VERDEN har sine rødder i naturlig duft for at genskabe forbindelsen til lykken i et hvert øjeblik, hvor du plejer dig selv.

VERDEN PASSER PÅ PLANETEN


Al emballage er genanvendt og genanvendeligt. Formlerne er veganske, cruelty free og baseret på 100% naturlige dufte.


Designet er bevidst om at være så bæredygtigt som muligt, og plastflaskerne er lavet af genanvendt PET, æskerne er lavet af genanvendt karton, og glasbeholderne er fuldt genanvendelige.


Som du kan forvente af skaberne af Votary Skincare, er VERDEN-produkterne formuleret med naturlige, plantebaserede ingredienser, der fungerer smukt på huden. VERDEN-produkterne er også veganske og cruelty free.


VERDEN er medlem af organisationen 1% for the Planet. Det betyder, at 1% af det årlige salg doneres til miljøforebyggende organisationer.

Sweet Sixteen

Jul 20, 2022

INVITER NATUREN INDENFOR

Oplev Verdens dufte som bringer naturens renhed og velvære ind i dit rum og i din velvære rutine.

Der vil være tre duftfamilier på tværs af produkterne, som indfanger den glade natur, følelser og minder i duft og wellness:

ARBOREALIST

EN INTENS OG VARM BLANDING

AF TRÆ OG RØGET GRØNT


- fås som håndcreme, diffuser, duftlys, hand & body wash, hand & body balm og badeolie.

D'ORANGERIEEN OPLØFTENDE, STRÅLENDE INFUSION AF CITRUS OG APPELSINBLOMST


- fås som håndcreme, diffuser, duftlys, hand & body wash, hand & body balm og badeolie.

HERBANUMDEN RENSENDE BOTANISKE ESSENS AF FRISKE URTER OG VILDT GRÆS


- fås som håndcreme, diffuser, duftlys, hand & body wash, hand & body balm, badeolie og badesalt.

HORTOSAEN SPRUDLENDE, BLOMSTRET GENGALDELSE AF MIMOSA OG FORÅR


- fås som duftlys, hand & body wash, hand & body balm.

VERDEN AMENITIES

VERDEN tilbyder et udvalg af produkter med et bæredygtigt refill koncept til hoteller, restauranter og offentlige rum samt en særskilt behandlingsmenu til spa- og wellness.

VERDENS SIGNATURHORIZON


Den smukke farve, som indhyller VERDENs produkter er ligesom duftene inspireret inspireret af den danske naturs friske luft og himmelstrøg ved havet.


VERDENs signaturfarve er den skræddersyede "Horizon" - skabt af VERDEN for at indfange den blandede nuance, som opstår i Danmark, når havet, sandet og himlen mødes i horisonten.