NOMENCLATURE

NOMENCLATURE

Alt imens naturlige essenser soler sig i rampelyset, er det de syntetiske essenser – de menneskeskabte molekyler, der skaber duftende revolutioner.


Det var opdagelsen af ​​det sammensatte plantestof cumarin, der gav anledning til den første moderne parfume, Fougère Royale, i 1881. Aldehyder kastede glans over Chanel N ° 5. Ethyl-vanillin forbedrede Shalimar ’s bløde udtryk. Hedione ® åndede sin magi ned i Eau Sauvage. Og ingen moderne duft ville eksistere uden syntetisk musk eller det allesteds nærværende ISO E Super.

GRUNDLAGT:

2012


KENDT FOR:

Parfumer baseret på klassiske molekyler, som har været banebrydende for duftudvikling igennem parfumens historie.


HERO PRODUKT:

adr_ett


WEBSITE: nomenclature.nyc


SOCIAL:

@nomenclature_nyc

Du kender måske ikke deres navne, men du har duftet til dem. 

Faktisk dufter du sandsynligvis af dem lige nu.

Uden dem ville din duft ganske enkelt ikke eksistere.

NOMENCLATURE


The Molecular Collection

Uanset om de imiterer naturen eller virkeliggør fantasier, der rækker ud over denne verden, er syntetiske essenser de sande byggesten bag parfume. Elegante løsninger opdaget af videnskabsfolk og fra laboratorierne viftet videre til din hud og ind i din næse.


Nomenclature fejrer design indenfor parfume-kemi ved at fremelske nutidens mest inspirerende, eksklusive molekyler – så eksklusive at nogle bliver nidkært beskyttet af duftvirksomheder som industrihemmeligheder.


Gennem en række rene og strømlinede kompositioner, udforsker Nomenclature de komplekse facetter med menneskeskabte hybrider af poesi og videnskab, der har deres helt egen skønhed. Den moderne skønhed.

NYHED

red_wood

Norlimbanol er en af de mest kraftfulde trænoter i parfumeri, med sin hypnotiske duft af absolut tørhed. Parfumekritikeren Chandler Burr beskriver det som "et genialt molekyle, der burde være sin egen vægt værd i guld" og sammenligner det med en tur i en multisensorisk forlystelsespark.

 

Denne "vintage" indfangelse blev opdaget af Firmenichs kemikere og patenteret i 1986. Den sluttede sig til den eksklusive gruppe af "Green Chemistry"- molekyler, som er bionedbrydelige. Dens tørre træ- og ambra facetter er et must i moderne parfumeri.

 

Duften af monumentalt træ.

Det kræver et monumentalt molekyle at genskabe duften af de gigantiske redwoods. Parfumør Frank Voelkls valg blev kernen i denne kolossale komposition. Norlimbanol løber gennem alle fibre i vores konceptuelle træ. Først absorberes den af sine rødder sammen med delikat ruskind, jordagtig patchouli og animalske musknoter.


Derefter stiger den sejrrigt op gennem stammen, båret af søde stilke af cyclamen, bløde rosenblade og flygtige pimentobær.


Når den når baldakinen, driver klorofylmættede enebær, balsamicoeukalyptus, lys bergamotte og himmelsk stjerneanis den herlige himmelfart frem og frigiver en gigantisk sillage, der lever op til sit navn -  red_wood.

NOMENCLATURE


Modern Eclectics

Varige duftsymfonier til de digitale tidsalder


Nomenclatures Modern Eclectics-kollektion er en kvintet af parfumer, der er karakteristiske, men alligevel lette at bære; storslåede og rene sammensætninger, der markerer en udvikling ud over simple kompositioner og parfumer bestående af enkelte noter.


Hver parfume er sin egen smukke distraktion, der ikke kræver andet af sin bruger end et ønske om at opleve noget nyt.

The Modern Eclectics Collection

THE FOUNDERS


Karl Bradl & Carlos Quintero

Nomenclature blev skabt i New York af Karl Bradl og Carlos Quintero. Førstnævnte behøver ingen introduktion for duftelskere. Besat af dufte allerede fra barndommen, blev Karl en prisvindende parfumedesigner. Selv om han ikke er ”næsen bag”, er hans rolle afgørende: Han konceptualiserer hver duft, vælger deres noter og ingredienser, og guider parfumøren igennem udviklingsprocessen.


Carlos Quintero, der beskriver sig selv som en ”Renæssance”-designer, ser sit arbejde som en proces, der kan henføres til enhver facet af livet, hvad enten det er i forbindelse med mode, grafik, møbler, emballage, digitalt, accessories, objekter… Han har arbejdet i Italien og New York for prestigefyldte globale brands inden for dufte, mode og forlagsvirksomhed.


Det var Carlos, der fik idéen til det dristige og modernistiske begreb Nomenclature:

”Videnskabsmænd designer disse fantastiske forbindelser som elegante løsninger til meget praktiske problemer. For eksempel for at finde et værdigt alternativ til musk, en bæredygtig erstatning til sandeltræ eller et pris-venligt alternativ til ambra. Jeg er forelsket i idéen om at hylde design indenfor parfumeindustrien.” Mens Karl er drevet af sin trang til at skabe skønhed for skønhedens skyld, er Carlos’ passion at finde smukke, praktiske løsninger. Duoen samarbejdede om alle aspekter af designprojektet, men det var Karl, der stod for udviklingen af duftene. ”Fordi dufte er kunst, ikke løsninger”, joker Carlos.

Carlos Quintero


"Dufte er kunst. Ikke løsninger..."