GOLDFIELD & BANKS

GOLDFIELD & BANKS

Goldfield & Banks er en hyldest til Australiens ekstraordinære skønhed og botaniske rigdom. En luksuriøs og udsøgt kollektion af unisex-parfumer med både rene og unikke australske essenser. 


For første gang er botaniske ingredienser fra hele verden blandet med de mest udsøgte essenser udvundet af Australiens hjemmehørende flora. 


Hver duft vækker den australske drøm, en værdifuld rejse fra de blændende og forfriskende kyster til de brændende varme røde ørkener og de endeløse dybe duftende skove.

THE ESSENCE OF AUSTRALIA

Ved at kombinere videnskaben om Australiens mest autentiske hjemmehørende essenser med århundreders fransk ekspertise i kunsten at fremstille parfume, er Goldfield & Banks' parfumer skabt i Australien i en søgen efter den ultimative australske duftoplevelse.


Australske botaniske essenser er nøje udvalgt til at skabe en ny og fængslende australsk drøm - en drøm om brændende ørkener,

glitrende kystudsigter og dybe, vidunderligt duftende skove.

Med elementer, der sjældent bruges i moderne parfumer, er de hver især blevet omhyggeligt udvundet for at afsløre deres oprigtige og betagende skønhed.


Alle dufte er parfumer (mindst 20 % duftessenser), så nyd rigdommen af deres høje koncentration. Hver af disse parfumer har en luksuriøs duft og en træagtig dybde, som kun kan udvindes af de reneste australske og globale essenser.

GOLDFIELD & BANKS


ØKOLOGISK LUKSUS

For Goldfield & Banks er luksus ikke defineret som ekstravagance, men som brugen af de fineste essenser, der findes, uden at gå på kompromis med Jorden. Derfor anvendes udelukkende essenser fra bæredygtige kilder, selv når omkostningerne ved denne praksis er betydelige (som med Queensland Agarwood). Samarbejdet med australske avlere og verdens førende parfumeolieproducenter betyder, at vores parfumer forlader planeten i samme eller bedre stand, end den var i før.

Eksempler på de førsteklasses indfødte olier er australsk sandeltræ, Buddha Wood, Brown Boronia, Blue Cypress og Golden Wattle. De suppleres også med eksotiske ingredienser, der er blevet introduceret til Australiens unikke klima, såsom lavendel og agartræ.
Etik er også en integreret del af, hvem Goldfield & Banks er, så alle parfumer er 100 % cruelty free, veganske* og opfylder de strenge standarder fra International Fragrance Association (IFRA).

Alle Goldfield & Banks parfumer er formuleret i økologisk rødbedealkohol. Vi er et af de første brands, der bruger denne innovative ingrediens i vores kollektion.

*Silky Woods og Velvet Splendour er ikke veganske, da de indeholder økologisk bivoks.

The Native Collection

Fra Australiens frodige, aromatiske og botaniske skove til de golde sletter, brogede turkise kyster og den okkerfarvede, dramatiske ørken, udtrykker hver parfume den ultimative olfaktoriske destination Goldfield & Banks er en hyldest til Australiens ekstraordinære skønhed og botaniske rigdom.

NOMINERET DANISH BEAUTY AWARD 2024


INGENIOUS GINGER

Transporterende og forførende. Ingenious Ginger giver en øjeblikkelig følelse af natur på en lyksalig og sensuel destination. En strålende parfume med solkysset mandarin, krydret ingefær, bløde hvide blomster og varm omfavnende ambra, der svøber sig elegant om din hud.


Ingenious Ginger er en abstrakt citrus, blomstret, ambraduftende parfume, der udtrykker Goldfield & Banks’ grundlæggerens mest elskede, tropiske blomst, som vokser i overflod ved hans feriehus i de fugtige australske troper.


Med Ingenious Gingers revitaliserende sammensætning giver Goldfield & Banks dig en duftfortolkning af Australiens botaniske rigdom.

GOLDFIELD & BANKS


The Botanical Series

Altid ivrig efter at fremvise det bedste Australien har at byde på og fortsætte landets gode ry for bæredygtighed og innovation, arbejder lokale producenter på adskillige nye videnskabelige udviklingsmetoder for at dyrke og høste ingredienser i Australien, som er truede i andre lande.


Den bæredygtige kvalitet af nye australske essenser repræsenterer en innovativ og moderne tilgang til høstning af australske olier af høj kvalitet. Dette beviser Australiens ledende ekspertise i botanisk forskning og udvikling.


Ligesom botaniker Joseph Banks på sin første rejse til Australien i 1770 opdagede eksotiske ingredienser, der tidligere var ukendte for videnskaben, tilbyder Goldfield & Banks en duft, der udtrykker en ny olfaktorisk opdagelse - en træsort, der hedder Agarwood, hemmeligt høstet med de højeste videnskabelige standarder og i det mest bæredygtige miljø i det tropiske Australien.


Da Dimitri Weber besøgte troperne og deres agarwood plantager, blev han fascineret af kompleksiteten i de teknikker, som blev anvendt til plantning af træerne, metoderne hvorpå de blev høstet og ekstraheringen af det ædle og unikke agarwood olie. De første frø til disse træer blev sået i 2007 i det tropiske North Queensland, og den første høst af australsk groede, økologiske agarwood kunne gennemføres i slutningen af 2016. (CITES* GODKENDT)


* KONVENTION OM INTERNATIONAL HANDEL OG TRUEDE ARTER.

THE FOUNDERDimitri Weber

Goldfield & Banks historien begyndte faktisk på den anden side af Jorden, da fransk-belgiske Dimitri Weber - som så mange andre rejsende før ham - drog ud på en rejse for at opleve det fascinerende, gådefulde land for enden af horisonten.


Han forelskede sig i Australiens frodige, aromatiske og botaniske skønhed, dets fejende vidder, turkise, brogede kyststrækninger, okker-røde ørkner og barske, dramatiske landskaber. Den verdensvandrende pafumeentusiast skabte Goldfield & Banks for at indfange essenserne af den storslåede natur og gjorde dem til sin hyldest til den unikke, strålende og ekstraordinære skønhed, som det australske kontinent kan tilbyde.


I sin søgen efter at udleve en botanisk drøm i et tidløst land har Dimitri Weber kreeret en luksuriøs og ædel kollektion af kønsneutrale parfumer med exceptionelle, rene og sjældne ingredienser hidtil uudforsket af moderne parfumeri.

Legenden siger, at australsk sandeltræ er født og trives på marker med kulholdig jord. Rejsen for enhver Goldfield & Banks parfume begynder i Australien, hvor indfødte planter høstes og forarbejdes for at skabe olier af enestående renhed. Disse kombineres så lokalt med essenser fra hele verden og sendes derefter til Frankrig for at blive blandet med økologisk alkohol og tappet på flasker, som resulterer i de endelige parfumer, som Goldfield & Banks' bærere kender og elsker.