SON VENÏN

SON VENÏN

Son Venïn skaber delikate unisex parfumer, inspireret af olfaktoriske minder fra skandinavisk og kontinental kulturarv.


Son Venïn er et uafhængigt parfumebrand baseret i Oslo.


Grundlægger af Son Venïn, Dag Laska har en baggrund i identitetsdesign og en ægte passion for parfume og sanseoplevelser. ¨Erindringer om duft, nordisk kulturarv og skandinavernes naturligt demokratiske mindset trigger og inspirerer mig¨ Son Venïn integrerer nordisk kultur i nicheprodukter af høj kvalitet i det internationale marked. Son Venïn er beliggende i centrum af Oslo, Norge.

FILOSOFIEN


Nordisk kulturarv & kontinental tilgang

Son Venïns rødder er baseret på skandinavisk tænkning og kultur. Lige fra rene og enkle til rige og komplekse, afspejler duftene mærkets nordiske rødder med en ren etos, der fremgår både af duftene og af mærket. Inspirationen kommer fra hele verden, baseret på erindringer, steder, visuelle forestillinger med ønsket om at skabe relevante dufte i en moderne tid inspireret af skandinavernes demokratiske tankegang.

SON VENÏN

Avancerede og unikke formuleringer til parfume-elskere

Son Venïns parfumer spænder fra rene udtryk til de mere komplekse. Vi behandler vores parfume som en baby. De er alle forskellige og vil have forskellige liv, men de vil altid være en del af familien. Dette giver et udvalg for parfumeelskere at elske. Hvis du elsker vores nordiske tilgang, vil du elske alle vores babyer.

The Son Venïn Collection

Navnet Son Venïn er oversat fra fransk til "His-Her Poison." Hvem er "han" og "hun"? Jeg tror, det er dig og mig ...

SON VENÏN


Ægte farver og 100% vegan

Son Venïn tilføjer ikke farver til parfumerne; hvad du ser, er hvad du får. Ingredienserne er både syntetiske og naturlige. Son Venïn bestræber sig på at tilføje så få tilsætningsstoffer som muligt. Vi tester ikke på dyr, og alle parfumer er veganske og cruelty-free.

Vi stræber efter at producere mindre plastik, mindre blandet materiale, lokal udvikling, når det er muligt, og med tanke på, at vi ikke er perfekte – men vi går gerne en omvej for at forbedre os.