MARK BUXTON PERFUMES

MARK BUXTON PERFUMES

Det var i et lille fortroligt værksted midt i Paris, et forskningssted, ligesom et laboratorium, at Mark Buxtons dufte blev født. Traditionelt håndlavet med den største kreative frihed, indeholder disse dufte de allerbedste materialer, som alle er nøje udvalgt og doseret.


Hos Mark Buxton Perfumes går faget som parfumør tilbage til dets oprindelse i adelen, med den håndværksmæssige proces i centrum af udviklingen af hver parfume. Markedsføring og trends har ikke deres plads her.


Fra et blankt ark papir bestemmes hver olfaktoriske element. Råmaterialerne falder på plads ligesom et puslespil, hvor hver en brik kompletterer det samlede værk. Noterne er udvalgt og harmonier udtænkt med det ene formål at levere en duftmelodi og give selv huden en følelse.

MARK BUXTON PERFUMES


The Black Collection

Parfumer er følelser transformeret til molekyler. Mark Buxton Collection er et puslespil af oplevelser, et koncentrat af intime øjeblikke – ofte tæt på oplevelser, vi alle har haft i livet.

 

Kollektionen udtrykker de mest intense oplevelser og øjeblikke af ekstase. En enkel, men stadig dyb forbindelse til hver følelse er samlet i én helhedsoplevelse, som gør ord overflødige. ”

 

Hver duft er en enkel historie, et stykke liv, et koncentration af fornemmelser, hvor følelser, hukommelse, levende fornemmelser kommer ud...

 

Mark Buxton Collection fastlåser magiske, historiske øjeblikke og oversætter dem til sanserne med olfaktoriske noter med en dyb forståelse af, at alle disse minder er delt og individuelt følt, levet ...

som om de er en del af vores følsomme DNA.

The Black Collection

”At skabe parfume er som en mur under permanent konstruktion. Vi tilføjer løbende en sten, uanset størrelse eller materiale... men i sidste ende har hver en sten sin betydning... nogle smuldrer væk eller forsvinder for altid…

 

Så målet for en parfumør er at tilføje sin karakteristiske sten til denne væg. En sten, som er så unik, at den vil vare evigt... Skabelsen er nødt til at handle om dette ønske om at "tilføje noget uforglemmeligt".


MARK BUXTON

MARK BUXTON


Scented Candles

Skab en luksuriøs stemning omkring dig med de sofistikerede duftlys fra Mark Buxton. Alle lys er baseret på exceptionelle råmaterialer og indhyllet i mat sort glas. 

NYHED

The Freedom Collection

Simple formler er for Mark Buxton en form for bias. Intet element tilsættes tilfældigt til sammensætningen af en duft. Budskabet skal være klart.


Simpel medfører dog vovemod, og han ville ikke tøve med at overdosere visse materialer, hvis duften kræver det. Ikke ulig forskere i et laboratorium eksperimenterer, diskuterer, opstiller de tests, alt sammen i søgen efter de perfekte akkorder, der muliggør olfaktorisk harmoni. Hver ingrediens spiller en afgørende rolle, da absolut enkelhed kræver streng balance.


The Freedom Collection er en ny serie af 5 raffinerede, banebrydende parfumer, som fuldender samlingen af de 8 eksisterende dufte.


Hver akkord, levende af følelser, hvor maskulint og feminint smelter sammen, fortæller livets historie såvel som dets intime øjeblikke.

The Freedom Collection

THE FOUNDER


Mark Buxton

Han er født i England, voksede op tæt på Hamborg og forelskede sig i Paris for over 20 år siden.

Mark Buxton er frem for alt en hedonist, vinkender, talentfuld kok, med en passion for antikviteter, særligt for art deco-stil.

 

Han er parfumør og skaber med mere end 25 års erfaring i udvikling af fine parfumer. Han har samarbejdet med førende internationale parfumehuse, hvor han har designet dufte for luksuriøse mærker som Givenchy, Versace, Van Cleef & Arpels, Paco Rabanne, Lagerfeld, Burberry, Cartier, Chopard, Ferré...

 

Hans vovede signatur blev anerkendt, da han skabte den første Comme dés Garçons duft, hvilket gav ham en plads i Haute Perfumery, der er parfumeverdenens svar på Hall of Fame.

 

I dag udtrykker Mark Buxton sit kreative univers og passion for dufte gennem sit eget brand: Mark Buxton Perfumes.


”Jeg er vild med simple formler, absolut enkelhed, ædle råmaterialer, klassiske og naturlige – blandet med det vovede og moderne... men altid med en ubetinget dedikation til æstetikken. ”

”Jeg er vild med simple formler, absolut enkelhed, ædle råmaterialer, klassiske og naturlige – blandet med det vovede og moderne... men altid med en ubetinget dedikation til æstetikken. ”

MARK BUXTON