NAILBERRY

NAILBERRY

Store livsstilsmagasiner som Vogue, Glamour, Marie Claire og mange flere har allerede rost Nailberry til skyerne – ikke blot på grund af den helt unikke, miljø- og sundhedsvenlige formel, men også på grund af det smukke og fascinerende udvalg af farvede neglelakker, den høje pigmentering, lange holdbarhed og ikke mindst den koniske pensel, som gør påføringen legende let.

L'OXYGÉNÉ


Colour your nails healthy!

Nailberry L’Oxygéne er neglelakker baseret på en patenteret formel og teknologi, som efterlader kvinder med en sundere manicure. Uden at gå på kompromis har Nailberry udviklet en formel med imponerende holdbarhed, som er åndbar og fugtgennemtrængelig, således at neglen bevares sund med en smuk manicure. Sortimentet bruger patenteret teknologi til at producere de kompromisløse farver, der alle er baseret på en formel, som er:  • ÅNDBAR
  • FUGTGENNEMTRÆNGELIG
  • 12-FREE
  • VEGAN
  • CRUELTY-FREE
  • HALAL CERTIFICERET
  • GLUTENFRINAILBERRYs innovative koniske pensel er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.


 

NAILBERRY


En sundere manicure

Sortimentet er siden blevet komplementeret med en bred vifte af plejeprodukter, der udelukkende er designet til behandling og reparation af beskadigede negle.


Ligesom L'Oxygéné lakkerne er alle Nailberrys plejeprodukter udviklet med en kompromisløs tilgang. Alle produkter har klinisk dokumentation for de suveræne resultater, de leverer, som fuldender den sunde manicure.

NYHED

UV GLOSS TOP COAT

Velkommen til en revolution inden for gel-negle-rutine hjemme. Nailberrys patenterede, banebrydende UV Gloss Top Coat bevarer de åndbare, fugtgennemtrængelige, negle-venlige kvaliteter, som Nailberry er blevet så berømt for, samtidig med at den sætter nye standarder i kategorien beskyttende topcoat.

 

Formlen er 25-fri, vegansk og cruelty-free og behøver ingen UV- eller LED-lampe. I stedet bruger den 3D-reaktiv til at hærde via dagslys, hvilket skaber en ultra-slidstærk, hurtig tørrende og spejllignende blank finish over din valgte neglelakfarve.

 

…og så kan den fjernes nemt med vores acetone-fri Clean Nail Color Remover - ingen iblødsætning påkrævet!

 

Farvel til afskalning, revner og falmende farve. Hej til fyldige, perfekte, salon gel-effekt glans i dagevis ... og dagevis…!

Nailberry produkter

THE FOUNDER


Sonia Hully

Nailberry blev grundlagt i 2012 af fransk fødte Sonia Hully. Brandet begyndte sit liv som en luksus neglebar lokaliseret i Chelsea, London og tranformerede sig hurtigt til en serie af multi-prisbelønnede premium neglelakker.


Da Sonia fandt ud af, at hendes kunder blev ved med at opleve tørre og beskadigede negle, uanset om det var resultatet af livsstil, forurening eller fra semi-permanente gel-manicurer, gik hun i gang med at udvikle en række produkter, der kunne hjælpe med at bekæmpe deres bekymringer.


Resultatet var det prisvindende L'Oxygéné-sortiment. Med den nyeste patenterede teknologi leverer L’Oxygéné sortimentets farver en sundere manicure. Sortimentet er siden blevet komplementeret med en bred vifte af plejeprodukter, der udelukkende er designet til yderligere behandling og reparation af beskadigede negle.


Nailberry


COLOUR YOUR NAILS HEALTHY!