ETAT LIBRE D'ORANGE

ETAT LIBRE D'ORANGE

Med vægt på originalitet, vovemod, ægthed og ytringsfrihed udvikler Etat Libre d'Orange overraskende olfaktoriske kompositioner, uden begrænsninger med hensyn til kreativitet, råmaterialer eller omkostninger.


Dette er grunden til, at mærket har mødt et voksende antal lidenskabelige fans, som kan se det unikke, det oprigtige i Etat Libre d'Orange, og ikke mindst overholdelse af vores etos: Luksuriøst, provokerende, nogle gange ironisk, ofte undergravende og altid elegant.

GRUNDLAGT:

2006


KENDT FOR:

Internationalt anerkendt for at have skabt et innovativt, dristigt parfumehus.


HERO PRODUKT:

Experimentum Crucis


WEBSITE:

etatlibredorange.com


SOCIAL:

@etatlibredorange

ETAT LIBRE D'ORANGE


En kollektion for connaiseurs

Etat Libre d'Orange er et galleri af avantgarde parfumer, en platform for olfaktoriske innovationer. Der stilles ingen begrænsninger på fremstilling af duftene. Koncentrationen er lagt i væsken, ikke i emballagen.

Etat Libre d'Orange bruger ikke tid, energi eller penge på at designe sine flasker. Vi er parfumører, ikke glasproducenter. En simpel flakon - solid, seriøs, attraktiv - indeholder den sande kreativitet.


Da Etienne de Swardt skabte sit parfumehus i 2006, var det kun rigtigt og naturligt for ham at give det dette navn, for at ære sit fødested og hvad det repræsenterer. I Sydafrika var Etat Libre d'Orange, Orange Free State, en selvstændig suveræn republik, der erklærede sig uafhængig af briterne i 1854. Navnet stammer fra den kongelige familie i Nederlandene, regionens pionerers hjemland. Det var et land af svimlende ru skønhed og farve og uforglemmelige dufte, en nation af kontraster, stærke følelser og blandede følelser. Regnbue mosaikken af mennesker og kulturer gav det en uforudsigelig, sommetider vild natur. Og det var uafhængigt - uhindret, ubegrænset.


For Etienne er den trefarvede roset symbolet på frihed, hans proklamation af forskel. Den fremstår som en forsegling, en forpligtelse, på den skarpe kant af alle flakonerne.

FIND THE SCENT THAT CALLS YOUR NAME


The Classic Collection

ETAT LIBRE D'ORANGE


The Orange Extraordinaire Collection

En unik kollektion for de enestående. I Etat Libre de'Orange' Orange Extraordinaire Collection er vi overlegne i alle aspekter, og lidt mystiske. De valgte materialer er universelle, intense og sjældne.


Der er et perspektiv af en åbenbaring før evigheden mellem oud, vanilje, musk og krydderier, der tjener rosen. Med denne blomst begynder og slutter alt, ligesom renæssancen og poesien.


Dette er historien om menneskeheden, der lever på huden.

The Orange Extraordinaire Collection

EXPERIMENTUM CRUCIS

Åbn en ny duftende vej, hinsides lys og tyngdekraft.

Newton, undskyld os!

Legenden siger, at et æble fra et træ faldt ned på Newtons hoved - og dermed blev teorien om universel gravitation født. Men lad os så forestille os en anden scene - Newton, sovende under en rosenbusk. Og i stedet for et æble, falder en blomst, en enorm rose, en rendyrket duftende, kødfuld rose. Ville han have mærket det? Ville han have kastet sit ansigt ind i hjertet af blomsten? Og hvad ville det betyde for hans teori?

 

Denne duft: En chypre! Og en meget præcis og klar formel, som noget, der rammer dig, pludseligt og direkte. Og aldrig forlader dig. Et spor af duft, der holder. Akigalawood og patchouli for en honningagtig rose.

 

Newton, undskyld os! Din afgørende oplevelse viste os, at farver ikke er karakteristika for objekter, men egenskaber ved lys. Vi ved nu, takket være dig, at hvidt lys er en blanding af stråler med regnbuens nuancer. Du viste os også, at bare fordi en genstand ER rød, betyder det ikke, at vi ser den som rød. Hvis det ser rødt ud for vores visuelle perception, er det fordi, når det belyses med en hvid lyskilde (for eksempel sollys), absorberer dets overflade alle de farvede lysstråler, der udgør det, UNDTAGEN de røde.

 

Så tilgiv os, at vi tager inspiration fra dit Experimentum Crucis! Du har været inspirationen og kilden til kritik for så mange. Og da din teori har ændret vores syn på verden, har vi forsøgt at skabe en duft, der vil ændre verden.

ETAT LIBRE D'ORANGE


Scented Candles

Flammen er et øjeblik i vinden, men selv når den er væk, er der hukommelsen. Det er gammelt, smukt, overalt og altid, selv marmorhjerter vil stadig brænde i erindringen om kærlighed, løfter og løgne.


Lev, elsk, føl. Som en sværm af ildfluer, der bærer dig hjem.

Den duftende flamme, der stiger op fra stearinlyset, synger mindet om Icarus, som blev brændt af kærligheden til skønhed for at omfavne skyerne. Her er minder om solene, som de brændende øjne ikke kan se.

THE FOUNDER


Etienne de Swardt

Det kræver en vovet mand for at lave en vovet parfume..

Etienne de Swardt har arbejdet i lang tid i den forfinede verden af luksusparfume, en verden med fast omfang og ambition, hvor meget af arbejdet i de seneste år har været begrænset til enkle og sterile duftudtryk.


Parfumer er blevet udviklet med det formål at glæde det største antal potentielle kunder – et mål baseret på den forudsætning, at kunderne ønsker noget nemt og ukompliceret.

Kedet af disse diktater dannede Etienne sit eget hus med ideen om at starte en revolution. Han ønskede at skabe et udfordrende parfumeri, at frigøre dufte fra traditionelle restriktioner. Han forestillede sig parfumer, der var rasende befriet, farligt indtagende.

Flamboyante, overdrevne, perfekte. Nogle gange skandaløse, altid lækre.

Parfumer til liv og kærlighed og til at elske.