LES EAUX PRIMORDIALES

LES EAUX PRIMORDIALES

Les Eaux Primordiales er et udtryk lånt fra Jules Verne i "En Verdensomsejling under havet" og betyder urvand - et symbol på de første tegn på liv på jorden.


Arnaud Poulain så det som en tilbagevenden, der kombinerede ekspertise, innovation og autenticitet, og vendte naturligt tilbage til sit hjemland, nær Arras i Nordfrankrig, for at etablere La Manufacture of perfumes.


Hele processen fra design af duften sammen med Amélie Bourgeois til aftapning foregår hos La Manufacture på Domaine Primordial nord for Paris.

LES EAUX PRIMORDIALES


COLLECTION SUPERCLASSIQUE

En tidløs formel, der tjener som en absolut reference i sin kategori. Superclassique-kollektionen er den første serie designet af Arnaud Poulain, og den repræsenterer en bestemt vision for parfume, som er både moderne og tidløs.


Inspireret af de store klassikere fra det 20. århundredes franske parfumeri, genopfinder den formlerne for at give dem en ny udstråling præget af dristighed og innovation.I kollektionen findes:


ABSTRACTION RAISONNÉE
MOMENT PERPÉTUEL
COULEUR PRIMAIRE
CHAMPS D’INFLUENCE
IRIS PALLADIUM
PARTICULES IMPRÉVISIBLES
MÉMOIRE DU FUTUR
MÉCANIQUE INTUITIVE

LES EAUX PRIMORDIALES

Manifesto

En Eau Primordiale-duft bliver unik i det øjeblik, den møder sin bærer.


At bære den er at udtrykke den. At bære den er at udtrykke sig selv.


Arnaud Poulain har kombineret håndværk med en revolutionerende kreativ tilgang og opfundet en fysisk proces, der giver hans dufte en særlig livskraft.


For denne opfinder er drømmen udgangspunktet, og det er drømmen, der giver plads til forvandling. Derpå følger en konstant fornyet og følsom kreativ vej, der former et unikt produkt.

 

"Man skaber ikke en duft. Man opfinder en duft."


Med disse ord forklarer Arnaud Poulain tilblivelsen af sine kollektioner, som han inviterer os til at genopleve.          

LES EAUX PRIMORDIALES


COLLECTION SUPERCRITIQUE

Supercritique: En ekstraktionsproces med CO2, som gør det muligt at opsamle den æteriske olie fra en blomst og samtidig bevare hvert molekyle af dens duft uden at ændre dens kvalitet.


Supercritique-kollektionen hylder de mest markante blomster i parfumeriet. Fra klassikere som rose og appelsinblomst til de mere gådefulde krokus og champaca - denne kollektion hylder den tidløse skønhed i disse blomsterdronninger.


I kollektionen findes:


ROSE SUPERCRITIQUE
MAGNOLIA SUPERCRITIQUE
MIMOSA SUPERCRITIQUE
NÉROLI SUPERCRITIQUE
CHAMPACA SUPERCRITIQUE
GARDÉNIA SUPERCRITIQUE
TUBÉREUSE SUPERCRITIQUE
CROCUS SUPERCRITIQUE
PLUMERIA SUPERCRITIQUE

LES EAUX PRIMORDIALES


COLLECTION SUPERFLUIDE

Superfluide: en væske, der kan variere i form som en funktion af strømningshastighed, temperatur eller flydespænding.
Superfluide-kollektionen fremhæver de smukkeste materialer inden for high perfumery for at skabe parfumer med bemærkelsesværdige egenskaber.


Blandt krydderier, harpiks og ædle træsorter ophøjer hvert element disse superfluider og tilbyder kompositioner med en stærk tiltrækningskraft.


I kollektionen findes:


MUSK SUPERFLUIDE
OUD SUPERFLUIDE
ROSEWOOD SUPERFLUIDE
ENCENS SUPERFLUIDE
SAFFRON SUPERFLUIDE
SANTAL SUPERFLUIDE
AMBRE SUPERFLUIDE
CÈDRE SUPERFLUIDE

”You don't create a fragrance. You invent a fragrance".


ARNAUD POULAIN

LES EAUX PRIMORDIALES


LE SOIN PRIMORDIAL

Couleur Primaire, den ikoniske duft fra Les Eaux Primordiales, deler sine noter med kollektionen af kropspleje. Perfekt harmoni mellem renhed og delikatesse for en vidunderlig sanseoplevelse. Det er ikke bare en komplimenterende serie, men en trilogi af rensende og beroligende produkter med en frisk og vanedannende duft. Le Soin Primordial tilføjer blødhed og friskhed til dine daglige ritualer.

  

HAND CREAM

En rig og fløjlsblød creme, der plejer dine hænder. Den er beriget med sheasmør og E-vitamin, blødgør huden uden at efterlade en fedtet hinde og efterlader en delikat duft af pære og hvid musk.

  

CLEANSING CHANTILLY

Den fløjlsbløde renseskum tilbyder en unik regenererende og sensorisk oplevelse takket være sin konsistens, der er fyldig og let på en og samme tid. Det cremede skum med noter af jasmin, pære og hvid musk gør brusebadet til en delikat oplevelse, når det påføres kroppen.

  

EXFOLIATING HAND WASH

Den eksfolierende håndvask, der består af naturlige pimpsten, renser forsigtigt hænderne og giver en blid og velduftende eksfoliering. Det bliver en sand fornøjelse at vaske hænder.

THE FOUNDER


Arnoud Poulain

Arnaud Poulain blev født i Arras i 1986. Han voksede op i en håndværkerfamilie på landet. Hans far var maskinarbejder, hans onkel tømrer og hans bedsteforældre landmænd, som videregav deres værdier om hårdt arbejde og godt håndværk.


Som teenager var han fascineret af videnskab og studerede maskinteknik. I 2007 opdagede han dufte. Det var et spørgsmål om kærlighed ved første duft. Han begyndte sin formelle uddannelse i Lens, hvor han lærte grundlaget for parfumeerhvervet. I sine første duftlektioner indså han, at han havde en højt udviklet lugtesans. Her mødte han Amélie Bourgeois, som blev hans mentor, og som stadig støtter ham i dag i den tekniske udarbejdelse af hans dufte.


Efter lang erfaring i uafhængigt parfumeri grundlagde han Les Eaux Primordiales i 2015. Han er hyperaktiv, nysgerrig og krævende, udviser grænseløs kreativitet og tøver ikke med at ryste op i de etablerede koder for parfumeri for at servere uforglemmelige duftoplevelser.

Han er en visionær kunstner, ingeniør og elsker af jorden, og han bruger sine mange talenter til at forme sine dufte som ægte kunstværker.


Hans inspiration udløses af en strøm af bevidsthed: barndomserindringer eller følelser som reaktion på et kunstværk. Parfumeuren bruger sin visuelle hukommelse til at puste liv i sine duftkreationer. Maleri, fotografi og de følelser, de fremkalder, giver uendeligt brændstof til hans kreativitet. Hans konstante søgen efter ekspertise og autenticitet driver ham i en uendelig innovativ proces. Denne drømmenes håndværker har ambitiøse planer for Les Eaux Primordiales' fremtid i sit kølvand.

THE DESIGN OBJECTS

Arnaud Poulain har designet en trilogi af duftende, dekorative objekter, der legemliggør æstetikken i industribygninger i Nordfrankrig. Deres geometriske form vækker minder om konturen af Les Eaux Primordiales nedlagte fabriksskorstene.
Hvert objekt er fremstillet af keramik, der er opvarmet til over 1.000 °C og derefter håndemaljeret i sort, elfenben og 24 karat guld. De udskiftelige ottekantede søjler kan fjernes fra deres base. Hvert lys frigiver en ikonisk Les Eaux Primordiales-duft, der er fusioneret i sojavoks og udstyret med en ubehandlet bomuldsvæge.

”You don't create a fragrance. You invent a fragrance".


ARNAUD POULAIN