DARLING

DARLING

Darling er et innovativt og livligt hudplejemærke dedikeret til at ændre samtalen omkring SPF ved at skabe nye produkter, hvor høj kvalitet, flot design og fornøjelse sameksisterer i harmoni med bæredygtighed.


Darling er et italiensk brand, født ud fra ideen om, at et solplejeprodukt også kunne være et designobjekt, symbol på mode og trend. Kombinationen af enkelt og smukt design og en produktformulering af meget høj kvalitet har resulteret i unikke produkter. En komplet hudplejeserie, perfekt til at pleje din hud både på solrige og afslappende dage og i det hektiske byliv.


Darling er for alle, enhver hudtype og enhver hudtone.


100 % MADE IN ITALY

GRUNDLAGT:

2018


KENDT FOR:

Solpleje, der møder hudpleje i bæredygtig, æstetisk emballage som en Haute Couture kjole, men bare til din hud.


HERO PRODUKT:

De er alle helte og komplementer hinanden optimalt!


WEBSITE: darlingsun.com


SOCIAL:

@darlingofficial

DARLING


SPF = Stay Pretty Forever!

For Darling står SPF for Stay Pretty Forever! Hvorfor? Fordi af alle anti-aging produkter på markedet, så er solcreme det vigtigste af dem alle, og vi tror på, at hvis du bruger det dagligt, så vil det være som at kende opskriften på evig ungdom.

 

Darling ønsker at sprede dette rygte og øge forbrugernes bevidsthed om vigtigheden i at beskytte huden. Derfor har vi designet en garderobe af solbeskyttelse, som ser urolig godt ud, føles rar at have på, og som har intet at gøre med det, du plejer. SPF gør dig smuk Darling!


Mange mennesker tænker kun på SPF, når de tager til stranden, og stadig er der alt for mange, som ikke er glade for at bruge solcreme.


Fakta: UV-stråler er den ultimative årsag til for tidlig aldring af huden. Så hvad med at begynde at prioritere det altafgørende UV-afvisende hudplejetrin?


I dag har mange undersøgelser vist, hvor vigtig brugen af SPF på daglig basis kan være for at forebygge hudsygdomme, fotoaldring, inflammation og hyperpigmentering.Det er derfor, vi ønsker at ændre den måde, verden tænker om solcreme. Farvel til grimme, fedtede og tunge cremer.


Welcome Darling!

 


YOUR SKIN WILL ALWAYS BE YOUR BEST DRESS

DARLING


Solpleje møder hudpleje...

Hos Darling handler det om hudpleje. Med nøgleingredienser som Vitamin E, Aloe Vera, Allantoin, Equisetum (Agerpadderok), Jojobaolie, Hyaluron og Niacinamid er alle produkter anti-aging, antioxidante, fugtgivende og beroligende.

 

Konsistensen er den vigtigste egenskab, når det kommer til solplejeprodukter. Alle Darling produkter har konsistenser, der er silkebløde, lette og usynlige på alle hudtyper, absorberende uden at efterlade patina. De er behagelige at have på og lette at påføre.

 

Du kan også sige farvel til grim solcreme og velkommen til et nyt koncept for solplejeprodukter. Bæredygtigt design er kernen i Darlings vision, og vi ønsker, at alle skal nyde solplejeoplevelsen, selv med deres øjne.


Darling er "Høj kvalitet, iøjnefaldende emballage: som en Haute Couture kjole".


Welcome Darling!

 

SPF

STAY PRETTY FOREVER

Vi ved, at den største barriere for at gøre SPF til en daglig vane er at finde en formel, du elsker. Derfor er alle formler designet til at passe til alle hudtyper, toner og rutiner, og vores hovedformål er at skabe nye produkter, der opfylder alle dine daglige behov.

Darling produkter

Darling


YOUR SKIN WILL ALWAYS BE YOUR BEST DRESS

DUFTEN


Monoi de Tahiti

Den karakteristiske signaturduft af alle DARLING solplejeprodukter er duften af Monoi de Tahiti, som giver dig en ægte sanseoplevelse og transporterer DARLING-elskere til et tropisk paradis.

 

Monoi de Tahiti er en olie, produceret i Polynesien, efter ældgamle lokale traditioner, hvor kokosolie, udvundet af frugtkødet af de soltørrede kokosnødder, bruges til at udvinde ekstrakten af Tiare-blomst og på denne måde skaber en unik duft, der identificerer DARLING-produkterne.


Alle Darling produkter er tilført den unikke duft af Monoi de Thaiti, men i en stabil, molekulær version. Du vil opleve Monoi som aldrig før.

Welcome Darling