JULIETTE HAS A GUN

JULIETTE HAS A GUN

Skabt i Frankrig mellem Paris og Grasse af Romano Ricci, oldebarn af Nina Ricci. En fordrejet Shakespeares heltinde transporteret ind i det 21. århundrede med en pistol, metafor for hendes parfume, hendes forførelsesvåben.


Juliette has a Gun er en kollektion af dufte designet til dig, der også forstår, at det at bære en signaturduft rækker langt ud over den simple kendsgerning blot at dufte "dejligt"... Det er en erklæring. En bekræftelse af, hvem du er. Juliette er uafhængig, kraftfuld, svær at fange. Ligesom dig.


Med Juliette has a Gun ønsker Romano Ricci at genskabe brugen af parfumer som det, de altid burde være: emblemer af stil og originalitet.

NYHED


EGO STRATIS

En forfriskende og energigivende citrus cocktail med et marinehjerte og en base af musk.


Ikke én og simpel, men kompleks og mange.Nogle gange Femme Fatale, nogle gange romantisk, nogle gange drengeagtig, omfavner Ego Stratis alle disse modsætninger, mens linjerne sløres. Ego Stratis er en moderne fortolkning af den klassiske cologne, en invitation til at udforske de mange facetter af sit ego.


En forfriskende og energigivende citrus cocktail af mandarin, bergamotte og citron, hvilende på et vedvarende marinehjerte, hovedsageligt bibragt af Calone og Musk. Resultatet er moderne, næsten unisex og meget unikt for en duft dedikeret til kvinder.


NYHED

Ego Stratis


”Det ville tage mig mere end et helt liv at udforske kvinders kompleksitet. Juliette afspejler denne uimodståelige søgen efter at afkode femininitetens mysterium. Siden begyndelsen har jeg forsøgt at optrevle, lag for lag, facetter af kvinder med stort K.

Med Ego Stratis vil jeg forene dem alle.”

Romano Ricci


The Classic Collection

CLEAN. PURE. UNIQUE.


NOT A COLLECTION

NOT A COLLECTION er en serie af produkter til krop og rum med den rene, delikate og minimalistiske duft af NOT A PERFUME. En shower gel, en håndcreme, en unik vandbaserethår- og kropspray samt i en OVERDOSIS af parfumen. Seneste tilføjelser til den ikoniske serie er en bodylotion, en roomspray, duftlys, en sæbebar og vaskemiddel til dit mest delikate vasketøj.


NOT A COLLECTION indeholder ingen sulfater, SLS og SLES, ingen parabener,ingen ftalater, ingen mineralolier, ingen kunstige farver, ingen solfiltre.Kun det du har brug for - DE RENESTE INGREDIENSER OG EN UNIK DUFT


Siden lanceringen i 2010 har NOT A PERFUME været en kontinuerlig succes og er i dag en af Juliette has a Guns bestsellere.

En unik molekyleduft lavet af en enkelt ingrediens, kaldet Cetalox. Normalt anvendes cetalox i parfume som en basenote, men her spiller den hovedrollen...

Resultatet er rent, minimalistisk, delikat.En parfumeret perle, der også udmærker sig ved at væreHYPOALLERGEN. En unik egenskab, der inspirerede til udviklingen af denne kosmetiske linje.

KULT.

NOT a Collection

THE FOUNDER


Romano Ricci

Initieret til mode af sin oldemor Nina Ricci og til parfumeri af sin bedstefar Robert (skaberen af den berømte «L’air du temps»), har Romano været omgivet af mode og skabelse siden barndommen. Taknemmelig for sin familiearv lancerede han “Juliette has a Gun” i december 2006, et originalt mærke dedikeret til kvinder, villige til at åbne en ny type elegance i nicheparfumeverden.


Som en metafor for parfume, et våben til forførelse eller en simpel accessoire til bluf, symboliserer "pistolen" i det væsentlige kvinders frigørelse over for mænd ... og nogle gange med en sød eftersmag af hævn ...

Den kreative Romano Ricci driver personligt "Maison Juliette has a Gun" og designer selv både emballage og duftene. Med tradition et strejf af provokation gendanner Romano parfumer til hvad de altid bør være: Symboler af stil og originalitet.

Carlos Quintero


She's addictive because she has a pure heart and dirty mind...