BYNACHT

THE SCIENCE OF BEAUTY SLEEP

BYNACHT

Nutidens kvinder er multitalenter. De er mødre, udearbejdende, kærester, veninder, søstre og døtre. Og deres dage er fyldt op med pligter og forventninger og kun ganske lidt tid til selvforkælelse. Faktisk har de fleste kun tid til at pleje sig selv lige inden sengetid.BYNACHT er udviklet til at give disse kvinder en perfekt skønhedssøvn.


En revolutionerende hudplejeserie, der forkøler om aftenen, virker om natten og viser resultater næste morgen.


Oplev det über effektive hudplejeprogram fra BYNACHT, som forvandler din hud, mens du sover! BYNACHT er en revolutionerende og videnskabeligt dokumenteret luksus hudplejelinie, der får dig til at vågne op med perfekt hud.


BYNACHT kombinerer førende antioxidanter og meget innovative ingredienser med fremragende tysk videnskab og forskning - for at levere overlegne resultater næste morgen.

BYNACHT


Forkæler om aftenen, virker om natten og viser resultater næste morgen...

Oplev en revolutionerende og videnskabeligt bevist luksus hudplejelinie, der får dig til at vågne op med perfekt hud.


BYNACHT kombinerer førende antioxidanter og meget innovative ingredienser med fremragende tysk videnskab og forskning - for at levere overlegne resultater næste morgen.


Ved at kombinere søvnfremmende og hudfornyende produkter hjælper BYNACHT dig med at få mest muligt ud af din skønhedssøvn hver nat. De meget effektive aktive ingredienser er specielt udviklet til at udfolde deres maksimale potentiale natten over og kun tjene en mission: At give dig den hud, du altid har drømt om.

GRUNDEN: Vi ved, at hudpleje giver mere mening om natten. Forskning har vist, at regenerering af huden næsten udelukkende sker, mens du sover. Derfor tilbyder BYNACHT en unik kombination af højtydende hudplejeformler natten over og søvnfremmende balsam og olier.

Hvert eneste produkt, hver eneste ingrediens er blevet nøje undersøgt og udviklet af grundlægger Jessica Hoyer i samarbejde med anerkendte forskere og søvneksperter - med kun et enkelt formål i tankerne:

At hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skønhedssøvn.


BYNACHT. Videnskaben bag skønhedssøvn.

"Min tilgang er altid at levere resultater, og jeg har en fænomenal bestyrelse bestående af verdensledende dermatologer, plastikkirurger, søvnforskere og aromaterapeuter for at sikre, at vi holder hvert et løfte."


JESSICA HOYER  FOUNDER BYNACHT

BYNACHT


Videnskaben bag skønhedssøvn

FEM FASCINERENDE FAKTA


Alle BYNACHT produkter og ingredienser er skabt for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skønhedssøvn.
Det er jo ingen hemmelighed, at natten er det bedste tidspunkt for hudfornyelse:


  1. Hudfornyelsesgraden er 8 x højere om natten

  2. Huden er mere modtagelig for aktive ingredienser

  3. Hudtemperaturen er højere

  4. Huden mister mere fugt.

  5. Optimal hudfornyelse kræver optimal søvnkvalitet

BYNACHT

Hypercharged Glass Skin Serum

Hypercharged Glass Skin Serum. Her kan man virkelig tale om at sætte prikken over i’et. Og så er der endda en ekstra prik og endnu og endnu en… Hud som glas, hvad er det? Det er en fejlfri hud. Ikke bare glat og spændstig, men også beroliget, fugtet, jævn og glat og uden synlige porer – Perfekt faktisk, og det er et stort ord at bruge men ikke desto mindre det helt rigtige til at forklare det resultat, som dette innovative serum leverer.


Dette revolutionerende og enestående effektive ansigtsserum har verdens mest innovative kombination af otte forskellige hyaluronsyrer: Høj- og lavmolekylære, mellemkædede, liposomale og tværbundne typer slår sig sammen for at danne den mest kraftfulde formel og give uovertrufne resultater, der giver intens og værdifuld hydrering af alle hudlag. Resultatet er en klar og næsten gennemskinnelig hudfarve uden synlige porer.


Hypercharged Glass Skin Serum indeholder også en uovertruffen patenteret kombination af tretten yderst effektive ekstrakter, som hver især bidrager til en fejlfri hud: Poreforfinende ekstrakter af BYG og HUMLE arbejder både på og under hudoverfladen, mens det intelligente MOS CELLE EKSTRAKT indeholder biogenetisk information, der kan booste cellernes stofskifte og intraekstracellulære transport til de dybere lag af huden. KOLLAGEN, ALLANTOIN og CHLORELLA PROTEIN "fryser" aldringsprocessen for hudceller og virker synligt opstrammende, løftende og udfyldende natten over.


Hudelasticiteten genoprettes synligt, reparerende natlige processer aktiveres, og kollagenproduktionen øges markant.


Oplev en enestående natlig hudtransformation og vågn op med udseendet af poreløs, strålende og perfektioneret hud som glas! 

BYNACHT The Serums

PERFECT NACHT

Jo bedre du sover, desto bedre ser du ud

Kun tilstrækkelig høj søvnkvalitet udløser kroppens utroligt kraftfulde og effektive natlige hudfornyelsesprogram – og BYNACHT giver dig det på den mest naturlige, men kraftfulde måde som muligt: Vores aromaterapeutiske balms og olier lavet af intet andet end 100 % rene, økologiske æteriskeolier og er sande skønhedssøvn-forkæmpere.


"Blot en time for lidt kan forhindre kroppen i at restituere, afgifte og regenerere optimalt om natten. Og kroppen beskæftiger sig kun med hudfornyelse, når disse regenerative processer fuldføres uhindret. Derfor er søvn af fundamental betydning - ikke kun for fysisk og mental sundhed, men også for smuk hud."


Jo bedre du sover, jo bedre ser du ud!

ANVENDELSE


PERFECT NACHT Sleep Perfectors

Aromaterapi passerer gennem blod-hjerne-barrieren og har effekt direkte i hjernen. For BYNACHTs vedkommende er effekten søvnfremmende, afslappende og beroligende. Dette er muligt, fordi de æteriske oliemolekyler er så små, at de kan passere gennem barrieren. Til dette formål påføres produkterne altid og altid kun på kroppens pulspunkter, hvor de hurtigst kan komme ind i blodbanen.


Pulspunkterne kan findes:
✓ på indersiden af håndleddene ✓ ved tindingerne
✓ på siderne af halsen
✓ på fodsålerne


Disse punkter er alle perfekte til påføring af BYNACHT SLEEP PERFECTORS. SLEEP PERFECTORS bør under ingen omstændigheder påføres direkte på eller i nærheden af slimhinder eller øjne, da de rene æteriske olier kan forårsage irritation.


BYNACHT The Sleep Perfectors

THE CLEANSERS


Forbered dig på skønhedssøvn!

Designet til at rense hud beskadiget af stressfaktorer i dagtimerne, går BYNACHT’s renseserie langt ud over, hvad navnet antyder. Denne serie baner vejen for følgende BYNACHT®-serum og cremer og har en større andel i at transformere din hud til ren og skær perfektion, mens du sover.


Denne yderst effektive rensegel CLEAN SHEETS CLEANSING GEL vasker ikke bare bogstaveligt talt alle spor af dagen væk, men forbereder også huden perfekt til følgende BYNACHT hudpleje. Navnet stammer fra ideen om at rense huden så ren, at der ikke vil være et eneste spor af snavs fra makeup at finde på hovedpuden - Det perfekte udgangspunkt for ultimativ skønhedspleje.


LIQUID LULLABY SOOTHING TONER er en ægte drømmefanger af en toner, der efterlader din hud perfekt blød, smuk og forberedt til din følgende BYNACHT® hudplejerutine.


ÜBER GLOW GEL PEELING AHA virker eksfolierende på ydersiden, foryngende nedenunder: denne overlegne AHA-peeling kombinerer kraftfulde frugtsyrer med beroligende malakitekstrakt og booster kollagensyntesen. Den fjerner ikke bare døde hudceller fra overfladen, men afslører også den strålende teint nedenunder.

"Det kaldes "skønhedssøvn" af en grund: I en evigt travl og udviklende verden tror vi på hvile og den videnskabeligt beviste sammenhæng mellem god søvn og smuk hud."


JESSICA HOYER  FOUNDER BYNACHT

THE FOUNDER


Jessica Hoyer

En drøm født af søvnløse nætter.


'”Vi lever i en tid, hvor kvinder bliver mere og mere bemyndigede. Jeg kender og beundrer mange utroligt talentfulde, hårdtarbejdende kvinder. Men, som jeg selv har oplevet, har det at erobre verden sin pris…


Jeg husker, hvordan jeg både så ud og følte mig efter utallige langdistanceflyvninger. Jeg mistede bogstaveligt talt min glød et sted mellem LA og Berlin, og der var ikke nogen erstatning for 'mistet udstråling' ved ankomsten. Derudover havde jeg ofte svært ved at koble fra, slappe af og falde i søvn efter en lang dag fyldt med pligter, opgaver og forventninger.


Jeg talte med hudlæger, neurologer og en søvnekspert fra NYC og fandt ud af, at perfekt søvn og perfekt hud ikke kan adskilles - den ene er en forudsætning for den anden. Man kan sige, at ideen til BYNACHT blev født ud af søvnløse nætter. Et revolutionerende hudplejesortiment baseret på den utroligt effektive interaktion mellem søvn og skønhed. BYNACHT er dedikeret til nutidens multi-taskende kvinder og er skræddersyet til hudens behov om natten.


Når alt kommer til alt, nu hvor vi lever det liv, vi altid har drømt om, fortjener vi at vågne op med den hud, vi altid har drømt om!”

BYNACHT


THE SCIENCE OF BEAUTY SLEEP