Din indkøbskurv er tom

Alle burde prøve en renseolie...

Oprettet d.

Alle burde prøve en renseolie...

Smuk hud kommer til dem, som renser med olie...

Alle VOTARYs renseolier giver dig på magisk vis smuk, ren og blød hud. De brillerer ved atfjerne ethvert spor af makeup og efterlader din hud renset i dybden, uden at den føles tør eller stram. Det beroligende VOTARY renseritual med den bløde bomuldsklud hjælper med at aktivere ingredienserne i de plantebaserede olier og exfolierer blidt hudens overflade. Resultatet er en strålende, frisk teint – Det eneste, du skal gøre, er at vælge den olie, der passer til din hudtype.

Votarys renseritual

Fordel 3 til 4 pump olie i håndfladerne og masser olien på dit ansigt. Start med dine kinder, derefter næse, mund og kæbelinje og til sidst området omkring dine øjne. Fugt ansigtet med varmt vand, og fortsæt med at massere olien ind huden og øjenvipper.

Og nu kommer den absolut afgørende del. Tag en ren vaskeklud (...med hver renseolie du køber følger den lækreste, bløde vaskeklud med...), og blødgør den i varmt vand. Læg vaskekluden over dit ansigt og lad dampen trænge ind i dine porer. Tør derefter forsigtigt alt væk. Gentag om nødvendigt.

Afslutningsvis kan du skylle dit ansigt med varmt vand og tørre det med et rent håndklæde. Herefter kan du anvende den VOTARY serum og  ansigtsolie, som passer til din hud.

 

ROSE GERANIUM & APRICOT CLEANSING OIL

Til normal & kombineret hud

Plejende abrikos- og jojobaolie hjælper med at fjerne snavs og forurening. Vindruekerne- og solsikkeolie blødgør og beroliger. Æteriske olier af geranium rose gør dit renseritual til en vane-dannende aromaterapeutisk øjeblik, som stimulerer dine sanser.

SUPER SEED CLEANSING OIL

Til tør og sensitiv hud

En kraftfuld blanding af 22 Super Seed olier med et strejf af dybderensende persilleolie. En blanding af græskar, chia, broccoli og jojoba gør denne olie til den mest plejende og fugtgivende renseolie. Beroligende super foods til din hud.

 

CLARIFYING CLEANSING OIL

Til fedtet og uren hud

Bergamotte og rosmarin, med deres naturlige antiseptiske virkning, renser huden og porerne i dybden. Havre og ris beroliger og plejer uden at tilstoppe porerne. Problemhud bliver fugtet, beroliget og kommer i balance igen.

Se alle VOTARY produkter her...