Din indkøbskurv er tom

Autoriserede forhandlere

Oprettet d.

Autoriserede forhandlere

Du kan købe dine M2 Beauté produkter og få professionel vejledning hos Danmarks dygtigste kosmetologer, stylister, frisører og hudplejeterapeuter og ikke mindst hos professionelle vippe- og brynstylister.

Der er mange uautoriserede forhandlere af M2 Beauté, som får deres produkter igennem alternative salgskanaler og sælger dem til meget lave priser for at lokke kunder til deres shops. Disse produkter kan meget vel være ægte nok, men de kan også være både gamle, ukorrekt opbevaret eller sågar stjålne. Ofte har produkterne også været åbnet for at fjerne eller manipulere produktkoden, så vi ikke har mulighed for at adressere oprindelsen.

Produkter som er købt hos en ikke-autoriseret forhandler er ikke omfattet af originalprodukternes garanti, og vi kan således ikke garantere dig kvaliteten af den hjælp, du måtte have brug for i forbindelse med brugen af vores produkter, hvis de er købt hos en ikke-autoriseret forhandler.

M2 Beautés produkter sælges udelukkende til forhandlere, som har modtaget undervisning i ingredienser og anvendelse for at sikre, at du som forbruger får det bedste resultat ved brugen af vores produkter.

Som udgangspunkt kan du være sikker på, at supermarkeder, lavprismarkeder og onlinedrevede shops ikke er en del af M2 Beautés autoriserede forhandlernetværk. Vi kan derimod garantere dig, at førende kosmetologer, frisørsaloner, vippe- og brynstylister og stormagasiner kan give dig den rette vejledning i anvendelsen af M2 Beautés produkter. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail for at blive henvist til din nærmeste M2 BEAUTÉ forhandler.