Din indkøbskurv er tom

Velkommen til www.brandsofbeauty.dk. Når du handler på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.brandsofbeauty.dk.

Generelt

Alle vore priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser, og både priser og websitet opdateres løbende. Varerne kan kun bestilles og betales online.
Når du handler med www.brandsofbeauty.dk indgås handelsaftalen på dansk. Alle kan handle på www.brandsofbeauty.dk, men er du under 18 år skal du have forældres eller værges samtykke.

Brandsofbeauty.dk bruger udelukkende de oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med dit køb til at gennemføre den ønskede handel. Vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder oplysninger om vore brugere til tredjepart.

Vi sender alle varer som pakkepost. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du straks anmelde det til Brands of Beauty på office@brandsofbeauty.dk og returnere de beskadigede varer til os. Brands of Beauty pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. 

Vi tager generelt forbehold for tryk- og systemfejl, prisreguleringer og udsolgte varer.

Leveringstid

Hos Brands of Beauty bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark, kan Brands of Beauty dog ikke drages til ansvar.

I tilfælde af væsentligt forsinket levering fremsender Brands of Beauty en ny leverance uden beregning, dog under forudsætning af returnering af de væsentligt forsinkede varer, hvis disse senere leveres.

Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre øer i visse tilfælde kan vare op til 4 dage.

Forsendelse

Varer sendes udelukkende til adresser i Danmark.

Dit køb vil uanset størrelse tillægges et gebyr på 75 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark i Danmark. Køber du derimod over 500 DKK, vil Brands of Beauty sørge for alle forsendelsesomkostninger og levere fragtfrit i Danmark.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret hos www.brandsofbeauty.dk. De 14 dage er gældende fra den dag, hvor du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enklevist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til office@brandsofbeauty.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidigt at give os besked. 


Returnering

 

Fortryder du dit køb og ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du efter du har givet besked om at du vil fortryde dit køb, indenfor 14 dage sende varen tilbage til os. Din eneste omkostning, hvis du fortryder dit køb er portoen for at sende varen tilbage til os. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 


Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 


Varens stand, når du sender den retur

Varerne skal returneres ubrugte og i original ubrudt emballage, hvis du vil være sikker på, at kunne få det fulde beløb retur. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på eller anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan de betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
 

Ved returnering skal du oplyse dit ordrenummer, som er den kode du fik oplyst på din ordrebekræftelse. Bemærk venligst om du ønsker dine penge retur eller din vare ombyttet til en anden. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen eller undlade at hente varen på posthuset/afhentningsstedet, hvis du samtidigt giver os besked herom. Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i intakt stand, hvis emballagen er beskadiget, bulet eller lignende.Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Åbn derfor ikke emballagen, før du er sikker på, at du vil beholde varen og sørg for at pakke varen forsvarligt, hvis du returnerer den.

Pakker skal returneres til: 

Brands of Beauty ApS

Vedbæk Stationsvej 21B

DK - 2950 Vedbæk

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke refundere penge til andre kreditkort. Undtagelser hertil kan være, hvis det betalingskort som blev anvendt til købet i mellemtiden er erstattet af et nyt betalingskort.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning og risiko.

Returnering af gaver

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på brandsofbeauty.dk og ønsker at returnere varen, kan den byttes til andre varer. Hvis du finder en vare, der er dyrere, har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Pengene kan ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

Reklamationer

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Brands of Beauty på telefon (+45) 26202066 eller mail til office@brandsofbeauty.dk.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: 

Brands of Beauty ApS

Vedbæk Stationsvej 21B

DK - 2950 Vedbæk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, måtte være udsolgt, har du mulighed for at kontakte Brands of Beauty på (+45) 26202066. En servicemedarbejder vil informere dig om et eventuelt nyt leveringstidspunkt, muligheden for en opskrivning på venteliste eller muligheden for eventuel genbestilling. Er en vare, som du har bestilt, forsinket eller i restordre, får du besked via e-mail. Husk derfor altid at opgive en gyldig e-mail i forbindelse med ordregennemførslen, da det er den e-mailadresse, vi bruger til at kontakte dig vedrørende forsinkelser.

Betaling

Hos brandsofbeauty.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Dankort
VISA/Dankort
Eurocard
Mastercard
MaestroCard
VISA electron
JCB


Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet trækkes via PBS. Det er gratis at foretage transaktioner via betalingskort. Betingelserne er de samme, som når du ellers anvender disse kort. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen er afsendt fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et beløb, der er større, end det du har godkendt ved købet.
Alle priser hos Brands of Beauty er angivet i danske kroner og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed

Sikkerheden på brandsofbeauty.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er udelukkende PBS, der har adgang til dine kreditkortdata. Hverken Brands of Beauty eller andre uvedkommende har mulighed for at se de kreditkortdata, der afgives ved netkøb. Hos Brands of Beauty er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vil kun blive brugt i markedsføringsmæssig øjemed, hvis du skriftligt har samtykket hertil.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Brands of Beauty ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på brandsofbeauty.dk er Brands of Beauty ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: office@brandsofbeauty.dk. 

Forbrugerbeskyttelse

Brands of Beauty følger de vejledninger der foreligger fra E-mærket. Vi arbejder og handler under de retningslinjer og de love, der er lavet af Forbrugerstyrelsen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Rikke Skov - indehaver af Brands of Beauty pr. mail rikke@brandsofbeauty.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Standardfortrydelsesformular


(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Brands of Beauty ApS


Vedbæk Stationsvej 21B


DK - 2950 Vedbæk


office@brandsofbeauty.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ________________________________________________________________________
Bestilt den: ___________________ Modtaget den: ___________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _____________________________  Dato: _____________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.01.2021