Din indkøbskurv er tom

Velkommen til www.brandsofbeauty.dk. Når du handler på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.brandsofbeauty.dk.

Generelt

Alle vore priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms og andre afgifter. Alle priser er dagspriser, og både priser og websitet opdateres løbende. Varerne kan kun bestilles og betales online.
Når du handler med www.brandsofbeauty.dk indgås handelsaftalen på dansk. Alle kan handle på www.brandsofbeauty.dk, men er du under 18 år skal du have forældres eller værges samtykke.

Brandsofbeauty.dk bruger udelukkende de oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med dit køb til at gennemføre den ønskede handel. Vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder oplysninger om vore brugere til tredjepart.

Vi sender alle varer som pakkepost. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du straks anmelde det til Brands of Beauty på shop@brandsofbeauty.dk og returnere de beskadigede varer til os. Brands of Beauty pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres, og er ikke ansvarlig for varer, som er beskadiget under transporten.

Vi tager generelt forbehold for tryk- og systemfejl, prisreguleringer og udsolgte varer.

Leveringstid

Hos Brands of Beauty bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark, kan Brands of Beauty dog ikke drages til ansvar.

I tilfælde af væsentligt forsinket levering (4 uger eller mere) fremsender Brands of Beauty en ny leverance uden beregning, dog under forudsætning af returnering af de væsentligt forsinkede varer, hvis disse senere leveres.

Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre øer i visse tilfælde kan vare op til 4 dage.

Forsendelse

Varer sendes udelukkende til adresser i Danmark.

Dit køb vil uanset størrelse tillægges et gebyr på 75 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark i Danmark. Køber du derimod over 500 DKK, vil Brands of Beauty sørge for alle forsendelsesomkostninger og levere fragtfrit i Danmark.

Returret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret hos www.brandsofbeauty.dk. De 14 dage er gældende fra den dag, hvor du modtager dine varer. Fortryder du dit køb og ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen. Din eneste omkostning, hvis du fortryder dit køb er portoen for at sende varen tilbage til os.

Varerne skal returneres ubrugte og i original ubrudt emballage. Ved returnering skal du oplyse dit ordrenummer, som er den kode du fik oplyst på din ordrebekræftelse. Bemærk venligst om du ønsker dine penge retur eller din vare ombyttet til en anden. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen eller undlade at hente varen på posthuset/afhentningsstedet. Da originalemballagen udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i intakt stand, hvis emballagen er beskadiget, bulet eller lignende. Åbn derfor ikke emballagen, før du er sikker på, at du vil beholde varen og sørg for at pakke varen forsvarligt, hvis du returnerer den.

Pakker skal returneres til:

Brands of Beauty ApS

Vedbæk Stationsvej 21B

DK - 2950 Vedbæk

 

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene vil blive indsat på det kreditkort, som du har anvendt ved købet. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke refundere penge til andre kreditkort. Undtagelser hertil kan være, hvis det betalingskort som blev anvendt til købet i mellemtiden er erstattet af et nyt betalingskort.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning og risiko.

Returnering af gaver

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på brandsofbeauty.dk og ønsker at returnere varen, kan den byttes til andre varer. Hvis du finder en vare, der er dyrere, har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Pengene kan ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst M2 BEAUTÉ på telefon (+45) 26202066 eller mail til m2beaute@brandsofbeauty.dk

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, måtte være udsolgt, har du mulighed for at kontakte Brands of Beauty på (+45) 26202066. En servicemedarbejder vil informere dig om et eventuelt nyt leveringstidspunkt, muligheden for en opskrivning på venteliste eller muligheden for eventuel genbestilling. Er en vare, som du har bestilt, forsinket eller i restordre, får du besked via e-mail. Husk derfor altid at opgive en gyldig e-mail i forbindelse med ordregennemførslen, da det er den e-mailadresse, vi bruger til at kontakte dig vedrørende forsinkelser.

Betaling

Hos brandsofbeauty.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Dankort
VISA/Dankort
Eurocard
Mastercard
MaestroCard
VISA electron
JCB


Beløbet trækkes via PBS. Det er gratis at foretage transaktioner via betalingskort. Betingelserne er de samme, som når du ellers anvender disse kort. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen er afsendt fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et beløb, der er større, end det du har godkendt ved købet.
Alle priser hos Brands of Beauty er angivet i danske kroner og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed

Sikkerheden på brandsofbeauty.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er udelukkende PBS, der har adgang til dine kreditkortdata. Hverken Brands of Beauty eller andre uvedkommende har mulighed for at se de kreditkortdata, der afgives ved netkøb. Hos M2 BEAUTÉ er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vil kun blive brugt i markedsføringsmæssig øjemed, hvis du skriftligt har samtykket hertil.

Forbrugerbeskyttelse

Brands of Beauty følger de vejledninger der foreligger fra E-mærket. Vi arbejder og handler under de retningslinjer og de love, der er lavet af Forbrugerstyrelsen.