JULIETTE HAS A GUN PRODUKTER

Oplev Juliette has a Gun


SHOP PRODUKTER

NOT A PERFUME


Clean. Pure. Unique

Siden lanceringen i 2010 har NOT A PERFUME været en kontinuerlig succes og er i dag en af Juliette has a Guns bestsellere. En unik molekyleduft lavet af en enkelt ingrediens, kaldet Cetalox. Normalt anvendes cetalox i parfume som en basenote, men her spiller den hovedrollen...

 

Resultatet er rent, minimalistisk, delikat.

 

En parfumeret perle, der også udmærker sig ved at være HYPOALLERGEN. Brug den alene som en ren, diskret duft eller bland den med din yndlingsparfume for at forstærke den eller opfriske den i løbet af dagen.


DUFTNOTER


Cetalox

PEAR INC.

"If you obey the rules

you miss all the fun!"

En forfriskende duft med et strejf af gourmandise baseret på grøn pære med en base af musk.

 

Hvis du følger reglerne… går du glip af alt det sjove…

Tag på en legesyg rejse med Juliette has a Guns Pear Inc. Et ”seriøst” navn, der afslører sin sande kunst.


Pear Inc. er en improviseret frokost under pergolaen, lyden af latter, en vandbombe, der legende eksploderer, en finger, der dyppes i en krukke med marmelade.

Pear Inc. er den drilske parfume, der med det samme får dig til at smile.

 

En forfriskende duft med et strejf af gourmandise, bygget op omkring den grønne pære, liggende på et mælkeagtigt hjerte af musk og et twist af Ambroxan - Juliettes signaturmolekyle, som gør duften moderne.


En himmelsk duft, der fremkalder lykke, solskinsdage og positivitet, ligesom løftet om en smuk sommer.

DUFTNOTER


Grøn pære, Ambroxan, musk, muscenone, ambrettolide og habanolid

LILI FANTASY


"Too fab...to give a damn..."

En ekstravagant cocktail af hvide blomster og amber, tilsat et sødt twist af tyggegummi.

 

Rygtet siger, at Juliette, vores yndlingsdronning af parisiske nætter, gemmer på en hemmelighed. Den har et navn, Lili Fantasy. En skandaløs duft, en ekstravagant cocktail af hvide blomster og ambernoter, tilsat et sødt twist af tyggegummi. En olfaktorisk hvirvelvind der vil annoncere din ankomst… og genkalde dig, når du er væk!

 

Lili Fantasy er til hende, som er ubekymret som en champagne boble, useriøs og ærbødig. En heltinde med smag for enhver fornøjelse: lige så fristende som overdådig slik er det hende, der leder dansen ... »

DUFTNOTER


Bubblegum akkord, tuberose, jasmin, amber, Ambroxan

EGO STRATIS


"I am not one...I am many..."

En forfriskende og energigivende citrus cocktail med et marinehjerte og en base af musk.

 

Ikke én og simpel, men kompleks og mange

Nogle gange Femme Fatale, nogle gange romantisk, nogle gange drengeagtig, omfavner Ego Stratis alle disse modsætninger, mens linjerne sløres.


Ego Stratis er en moderne fortolkning af den klassiske cologne, en invitation til at udforske de mange facetter af sit ego. En forfriskende og energigivende citrus cocktail af mandarin, bergamotte og citron, hvilende på et vedvarende marinehjerte, hovedsageligt bibragt af Calone og Musk. Resultatet er moderne, næsten unisex og meget unikt for en duft dedikeret til kvinder.

 

”Det ville tage mig mere end et helt liv at udforske kvinders kompleksitet. Juliette afspejler denne uimodståelige søgen efter at afkode femininitetens mysterium. Siden begyndelsen har jeg forsøgt at optrevle, lag for lag, facetter af kvinder med stort K. Med Ego Stratis vil jeg forene dem alle.”

Romano Ricci

DUFTNOTER


Bergamotte, mandarin, citron, neroli, Calone, blåbær, cedertræ, Ambroxan, musk

”Det ville tage mig mere end et helt liv at udforske kvinders kompleksitet. Juliette afspejler denne uimodståelige søgen efter at afkode femininitetens mysterium. Siden begyndelsen har jeg forsøgt at optrevle, lag for lag, facetter af kvinder med stort K. Med Ego Stratis vil jeg forene dem alle.”


Romano Ricci

MUSC INVISIBLE


The perfect fusion of body and soul

En drømmende og nostalgisk cocktail af behagelige noter på en silkeagtig base af cremet musk.

 

Musc Invisible er en blød, varm og hyggelig komposition. Lige så behagelig og afslappet, som dine gamle yndlingsjeans. Lige så passende på jobbet, som på en casual date. Den er en drømmende og nostalgisk cocktail af behagelige noter på en silkeagtig base af cremet musk.


Den perfekte fusion af krop og sjæl, som i al sin enkelthed appellerer til et bredt publikum og minder om noget godt, let, optimistisk og samtidig vidunderligt skrøbeligt.


DUFTNOTER


Jasmin, bomuldsblomst, hvid musk

MOSCOW MULE

"Get ready to party!"

En blomstret citrusduft med ingefær, citron og bergamotte, krydret med æble og jasmin på en bund af Juliettes signaturmolekyle - Ambroxan.

 

Moscow Mule's olfaktoriske spor hypnotiserer sit publikum, som om det inviterer alle til at dele, over en drink. Et tidløst øjeblik, hvor tunger løsnes og kroppe er skoldhede. Et twist af ingefær til den sexede side, et strejf af citron til den varme punch!


En ubegrænset nydelse, som kan bruges uden moderation. 

DUFTNOTER


Ingefær, lime, bergamotte, æble, amber, sandeltræ, Iso E Super, Ambroxan, Amretolide, Norlimbanol

VANILLA VIBES

"Enjoy the trip!"

En varm duft af naturlig vanilje kombineret med havsaltets friskhed. Sensuel og kraftfuld.


Luk øjnene og bliv transporteret hen over den uendelige, varme ørken. Vanilla Vibes er én fusion af to modsætninger: Den varme, naturlige vanilje og det friske havsalt, der løfter vaniljen op til en mineralsk dimension… Langt fra at være overvældende bliver vaniljen pludselig mere atmosfærisk, mere elegant... Udtrykket af en sensuel, kraftfuld og fri kvindelighed. Vanilla Vibes, en hyldest til eventyr og frihed.

 

DUFTNOTER


Havsalt, naturlig vanilje, brun musk, tonkabønne og sandeltræ

LIPSTICK FEVER


Inspireret af et strejf af læbestift

Lipstick Fever er duften af erindringen om et kys. Et kys fra en film, et gensyns- eller afskedskys. Duften er en hyldest til læbestiftens historiske noter; iris, viol og hindbær, forstærket med træagtige noter som patchouli og cedertræ for at gøre den mere raffineret og for at skabe en fælles forbindelse til læderet i håndtasken, som så ofte er uadskillelig fra læbestiften. En moderne komposition, gourmand og ultra feminin!

DUFTNOTER


Viol, hindbær, iris, patchouli, cedertræ, vanilje

MAGNOLIA BLISS


Peace in a Bottle

Her kommer Magnolia Bliss, en blomstret og frugtig komposition. Denne friske, blomstrede duft indeholder strejf af saftig mirabelle blomme og frisk bergamotte, som omfavner essensen af den bløde magnoliablomst.

 

Magnolia Bliss er en hyldest til den berømte sommer ´69, en oprørsk ånds muse med Flower Power-påvirkninger, som med sin magnolia-citrus akkord minder om en idyllisk sommer, der tager os tilbage i tiden mellem musik, polaroids og blomsterkroner lavet af magnolia og liljekonval. Solen går ned, mens mirabelleblomme inviterer sanserne til at frigøre sig selv.

DUFTNOTER


Bergamotte, magnolia, mirabelleblomme, Ambroxan, musk